Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Katalogit

Katalogeistamme löydät tietoa nykyisistä ja tulevista kirjoistamme.
Harry Salmenniemi - Varjotajunta

Kevät 2023

Harry Salmenniemen Varjotajunta luo pysäyttävän monisyisen kuvan niin Mall of Triplasta, perhe-elämästä kuin Helsingin katukuvastakin. Romaani kasvaa tutkielmaksi siitä, millaista on olla elossa juuri nyt.”

  Syksy 2022

  Mirkka Lappalaisen historiallinen true crime -murhamysteeri avaa näkymän menneisyyteen täynnä väkivaltaa ja juonitteluja, rikkautta ja köyhyyttä, ystävyyttä ja pelkoa.”

  Kevät 2022

  Iida Rauman Hävitys kertoo ihmisestä, joka melkein tuhottiin, kaupungista, joka on tuhottu moneen kertaan, planeetasta, jota tuhotaan juuri nyt.”

  Siltalan katalogi kevät 2021

  Syksy 2021

  Sari Rainio ja Juha ‘Hermo’ Rautaheimo ovat kirjoittaneet häpeilemättömän nostalgisen murhamysteerin Vainajat eivät vaikene.”

  Siltalan katalogi kevät 2021

  Kevät 2021

  Kaari Utrio luki pikkutyttönä Jokamiehen maailmanhistorian ja tiesi, mitä halusi tehdä isona: hänestä tulisi historiantutkija. Innostava elämäkerta kirjailijasta, poleemikosta ja feminististä.”

  Syksy 2020

  Kari Hotakaisen Tarina kertoo, kuinka maaseutu on muutettu Virkistysalueeksi, kaikki asuvat Kaupungissa. Ammatit ja työnkuvat ovat muuttuneet tai kadonneet kokonaan, kukaan ei löydä paikkaansa, asiat ovat karanneet käsistä.”