Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Kustantamo

Kustannusosakeyhtiö Siltala on Aleksi ja Touko Siltalan vuonna 2008 perustama riippumaton kustantamo, joka julkaisee laadukasta kauno- ja tietokirjallisuutta.

Katalogissamme on monenlaisia tietokirjoja, historiaa sekä elämäkertoja. Kustannamme myös käännöskirjallisuutta, muun muassa David Foster Wallacen, Ljudmila Ulitskajan, Patti Smithin, Herman Kochin ja Jonathan Franzenin teoksia.

Jos haluat lähettää meille romaanin tai tietokirjan käsikirjoituksen, tutustu Kirjailijaksi? -sivuun. Tuotamme myös tilauskirjoja esimerkiksi yrityksille. 

Nykyiset ja tulevat kirjamme on esitelty katalogit-sivulla.

Järjestämme toimistollamme Helsingin Sörnäisissä kirja-aiheisia keskustelutilaisuuksia, jotka nauhoitetaan podcasteiksi. Voit kuunnella niitä podcast-sivulla. Keskustelutilaisuuksien yhteydessä on mahdollista ostaa Siltalan backlist-kirjoja ja uutuuksia alennetuin hinnoin. Lisätietoa tulevista tilaisuuksista ja tarjouksista saat Siltalan kirjakaupan facebookista.

Lue lisää Siltalan toiminnasta blogista ja liity Siltalan ystävien sähköpostilistalle. Voit seurata meitä myös Facebookissa ja Instagramissa. Historiastamme voit lukea kustantamon lähtölaukaus -blogitekstistä.

Siltalassa kaikki perustuu vain ja ainoastaan tekstiin. Ei hyviin ideoihin, ei hyviin tapaamisiin, ei hyviin keskusteluihin. Tekstin ulkopuolistakin toimintaa on, mutta lopulta ainoa asia mikä merkitsee on teksti. Siltalan pätevyys ei perustu pienuuteen eikä ketteryyteen, vaikka niistä saa sympatiapisteitä. Oikeita pisteitä antaisin terävästä älystä, huonosta huumorista ja siitä, että puhelimeen vastaa aina ihminen, joka tietää firman jokaisesta kirjasta jotain. Pienen miinuksen antaisin vessan pienuudesta ja kitkerästä valmiskahvista.

Kari Hotakainen