Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Pastoraali

20,90 

Aki Ollikaisen odotettu kolmas romaani hehkuu suvisen päivän maalaisidylliä ja kesäyön unelmaa, suviyössä kulkevien ihmisten haaveita. Yhden päivän aikana kohtaavat monien sukupolvien todellisuudet, aika kulkee itsensä läpi ja outoja tapahtuu. Ja tapahtuu aivan tavallisiakin. Kaksi nuorta rakastuu, kaksi vähän vanhempaa kipuilee suhteessaan, kaksi vielä iäkkäämpää on löytänyt kauniin rauhan toisistaan.

Mutta Pastoraalin maaginen maailma on myös julma ja arvaamaton. Sinitaivaista päivää uhkaavat tummat pilvet, varjoissa vaeltaa valtava susi ja ilkkuvat korpit keikkuvat oksallaan. Ja kun aamu viimein valkenee, on idyllin keskellä riehunut ahnas kuolema.

Tuotetunnus (SKU): 9789522344830 Osastot: ,
ISBN

9789522344830

Julkaisuvuosi

2018

Sivumäärä

137

Aki Ollikainen
Aki Ollikainen (s. 1973) opiskeli Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan yhteiskuntapolitiikka. Valokuvaajan ammattitutkinnon hän suoritti vuonna 2007. Hän on aiemmin tehnyt toimittajan töitä ja työskennellyt muun muassa paperitehtaassa, metallipajalla, kirjastossa sekä raskaan postin käsittelijänä postissa. Esikoisteos Nälkävuosi (2012) sai Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon. Teos oli myös Finlandia-palkintoehdokas.
0