Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

En minä vielä pääty

26,40 

Syksyllä 2008 Aila Meriluoto on pyörityksessä: Heikki Kujanpään ohjaama elokuva Putoavia enkeleitä tulee ensi-iltaansa. Lauri Viidan ja Aila Meriluodon rakkaudesta ja avioliitosta kertova filmi on suuri menestys, ja 84-vuotiasta kirjailijaa vedetään julkisuuteen. Samaan aikaan Aila kirjoittaa puhtaaksi päiväkirjojaan ja valmistelee niitä julkaisukuntoon. Tekeillä on myös elämäkerta, jota Panu Rajala kirjoittaa. Syntyy runoja, ja ensimmäinen lapsenlapsenlapsi. Näkö heikkenee, monenlaiset vaivat kurittavat, mutta yllättäen alkava rakkaussuhde tuottaa villiä iloa.

Otteita arvioista:

En minä vielä pääty on rehellinen tilitys vanhenemisesta. Nimet unohtuvat, askeleet horjuvat, näkö sumenee, kuulo pettää. Mutta yhtä kaikki, kirjailija on yhä vahvasti elämässä kiinni. – – Meriluodon luovuus on vahvasti läsnä. Viisaita ajatuksia, huumoria, harmittelua vanhenemisen tuomista vaivoista, mutta myös myötätuntoa itseään kohtaan, uskoa uuteen aamuun. Teos on hieno ja koskettava lopetus päiväkirjojen sarjaan.” – @margan_kirjanurkka Margaretha Zidani / Instagram

Varasto loppu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 9789523880627 Osastot: ,
Toimitusaika

Varastotuote – Arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää

Aila Meriluoto
Aila Meriluoto (s.1924) on runoilija, kirjailija ja suomentaja, jonka esikoisteos Lasimaalaus julkaistiin vuonna 1946. Meriluoto on julkaissut liki 30 teosta ja saanut merkittäviä kirjallisuuspalkintoja, kuten Valtion kirjallisuuspalkinnon vuosina 1947, 1953 ja 1959.