Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Kirjailijaksi?

Siltala etsii jatkuvasti lahjakkaita ja omaäänisiä kirjoittajia. Jos sinulla on laadukas, mahdollisimman valmiiksi hiottu kaunokirjallinen käsikirjoitus, tutustumme siihen mielellämme.

Tietokirjallisuuden kohdalla otamme vastaan kokonaisten käsikirjoitusten lisäksi myös huolellisesti laadittuja suunnitelmia, jotka sisältävät synopsiksen ja sisällysluettelon. 

Käsikirjoituksen lähettäminen 

Otamme käsikirjoitukset vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteeseen: [email protected] 

  • Lähetä tiedostosi word- tai pdf-muodossa.
  • Mainitse sähköpostin otsikkokentässä käsikirjoituksesi nimi.
  • Liitä mukaan nimesi, yhteystietosi ja lyhyt esittely sekä tarjoamastasi teoksesta että itsestäsi.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta lähettää käsikirjoitustasi sähköpostitse, voit lähettää sen paperikopiona osoitteeseen:

Kustannusosakeyhtiö Siltala
Suvilahdenkatu 7
00500 Helsinki

Älä lähetä käsikirjoitusta kirjattuna, tavallinen posti riittää. Huolehdithan postimaksun riittävyydestä, emme nouda käsikirjoituslähetyksiä postitoimistosta. 

Lähetäthän käsikirjoituksesta ja mahdollisesta kuvamateriaalista vain kopiot, sillä emme palauta meille lähetettyjä käsikirjoituksia. 

Tutustumme meille lähetettyihin käsikirjoituksiin noin kolmen kuukauden kuluessa, vastauksen saat sähköpostitse tai kirjeitse. Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta antaa yksityiskohtaisempaa palautetta käsikirjoituksista, jotka eivät sovellu kustannusohjelmaamme. Mikäli tarvitset palautetta kaunokirjallisesta tekstistäsi, arvostelupalvelua tarjoaa esimerkiksi Nuoren Voiman Liitto.