Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Onnellisten lasten salaisuudet

24,90 

Suomessa keskustellaan paljon siitä, miksi nuoria ihmisiä eivät kiinnosta perheen perustaminen ja vanhemmuus. Syntyvyyslukumme ovat alhaisempia kuin koskaan.

Lapsiin ja lapsiperheisiin liittyy paljon negatiivisia mielikuvia. Vanhemmuus tuntuu olevan jatkuvaa ja päämääräkeskeistä suorittamista. Näitä mielikuvia Pirjo Suhosen kirja pyrkii ravistelemaan. Monipuolisten näkökulmien avulla, tietoa ja tunnetta yhdistäen kirja kertoo kuinka voisimme vahvistaa kokonaisvaltaista onnellisuutta perhe-elämässämme.

Teoksessa kaksitoista suomalaista kasvatuksen asiantuntijaa kertoo näkemyksensä siitä, mistä lasten onnellisuus koostuu ja kuinka vanhemmat voivat vaikuttaa tuon onnellisuuden rakentumiseen. Kirjassa pohditaan muun muassa leikin sekä lapsen katsomisen ja näkemisen tärkeyttä, kehumisen ja tunnetaitojen merkitystä, arjen arvostamista sekä keskusteluun ja kuunteluun keskittymistä.

Onnellisten lasten salaisuudet kannustaa nauttimaan vanhemmuudesta, ei suorittamaan sitä.

Tuotetunnus (SKU): 9789522347282 Osastot: ,
Pirjo Suhonen
KTM Pirjo Suhonen (s.1973) on työskennellyt yli 20 vuotta muoti- ja muotoilualalla. Hän on kokenut kulttuurituottaja ja tehnyt muun muassa radio-ohjelmia Yle Puheelle sekä tuottanut Siskot-televisiosarjan. Hän on kirjoittanut Erikoiskoira Affe -lastenkirjoja.
1