Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista

Katalogit

Katalogeistamme löydät tietoa nykyisistä ja tulevista kirjoistamme.
Siltalan katalogi kevät 2021

Kevät 2021

Kaari Utrio luki pikkutyttönä Jokamiehen maailmanhistorian ja tiesi, mitä halusi tehdä isona: hänestä tulisi historiantutkija. Innostava elämäkerta kirjailijasta, poleemikosta ja feminististä.”

Syksy 2020

Kari Hotakaisen Tarina kertoo, kuinka maaseutu on muutettu Virkistysalueeksi, kaikki asuvat Kaupungissa. Ammatit ja työnkuvat ovat muuttuneet tai kadonneet kokonaan, kukaan ei löydä paikkaansa, asiat ovat karanneet käsistä.”

Kevät 2020

Aase Bergin Akka on kiihkeä taistelukirjoitus naisen vapauden puolesta niille, jotka ovat saaneet tarpeekseen alistussuhteista rakkaudessa.”

Syksy 2019

”Millainen Aino Sibelius todella oli? Riitta Konttisen teos on ensimmäinen varsinainen elämäkerta Aino Sibeliuksesta.”

Kevät 2019

Pirkko Saision Epäröintejä on hurmaava proosakokoelma tarkkanäköistä psykologiaa ja elämännäkemystä. Pisteliäät ja ratkihauskat tarinat sitoo yhteen kertoja, joka kuljettaa tekstiä suvereenin arvaamattomasti autobiografiasta fiktioon ja takaisin.”

 

Syksy 2018

Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen kertoo ajamisesta, perheestä, luottamuksesta, vapaa-ajasta ja nuoren miehen tähänastisen elämän dramaattisista hetkistä. Kirja on hurja, humoristinen ja liikuttava, ja se avaa huiman maailman myös niille, jotka eivät ole kiinnostuneet moottoriurheilusta.”

1