Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista
Ale!

Älä sano että rakastat

27,90  21,90 

Nuori, kunnianhimoinen ja elämännälkäinen viulisti lähtee Berliiniin rakentaakseen soittotekniikkansa uusiksi. Viulunsoiton lisäksi mullistuu koko elämä.

Hylättyään lapsuutensa ahtaan uskonnollisen piirin, klassisen musiikin ehdottomuuden ja poikaystävänsä, hän ahmii kokemuksia ja elämää. Sitten tapahtuu se, mitä ei koskaan pitänyt tapahtua: raskaus. Alkaa syöksykierre ihmissuhteeseen, joka vaikuttaa alkuun unelmalta, vie Berliinistä Beniniin, mutta vähitellen nakertaa itsekunnioituksen ja itsemääräämisoikeuden. Hyväily muuttuu väkivallaksi ja halu häpeäksi.

Seikkailunhaluinen, peloton mieli murtuu ja lopulta on helpointa hylätä itsensä.

Otteita arvioista:

”Kammottavan henkisen ja fyysisen väkivallan kierteessä yhä pahenevasta elämäntilanteesta ei ole miellyttävä lukea, mutta on arvokasta, että suomalainen julkisuuden henkilö uskaltaa puhua monia koskettavasta asiasta suoraan.” – Apu-lehti

Tuotetunnus (SKU): 9789522346209 Osastot: , ,
ISBN

9789522346209

Julkaisuvuosi

2019

Sivumäärä

286

Raakel Lignell
Raakel Lignell (s. 1966) on valmistunut Sibelius-Akatemiasta solistiselta osastolta musiikin maisteriksi. Viulistivuosiensa jälkeen hän on työskennellyt tuottajana, tv-toimittajana ja -juontajana sekä kolumnistina eri medioissa. Hän on aiemmin kirjoittanut kolme tietokirjaa. Lignell on viiden aikuisen lapsen äiti, ja hän asuu Sipoossa aviomiehensä ja kahden koiransa kanssa.
1