Liity Siltalan ystävät -listalle ja saat alennuksia kirjoista
Kari Hotakainen

Kari Hotakainen (s. 1957) aloitti kirjailijanuransa runoilijana. Hänen esikoiskokoelmansa Harmittavat takaiskut ilmestyi vuonna 1982. Hänen teoksiaan on käännetty yli 20 kielelle.

Hotakainen on saanut muun muassa Topelius-palkinnon (2000), Finlandia-palkinnon Juoksuhaudantiestä (2003), Pohjoismaiden neuvoston kirjallisuuspalkinnon samaisesta romaanista vuonna 2004 sekä Runeberg-palkinnon vuonna 2010 romaanista Ihmisen osaIhmisen osalle myönnettiin vuonna 2011 myös arvostettu ranskalainen Prix Courrier International -palkinto parhaana käännöskirjana.

Kari Hotakainen

Tuntematon Kimi Räikkönen

Tuntematon Kimi Räikkönen on kertomus vaatimattomista oloista lähteneestä ihmisestä, joka murtautui epätavallisen ammatin huipulle. Tässä kirjassa Kimin lisäksi puhuvat myös hänen äitinsä, veljensä, vaimonsa ja uskotut ystävät. Sanansa sanovat myös muut kuljettajat, tallipäälliköt, mekaanikot, fysiovalmentaja, manageri ja aivan tavallinen formulafani. Kirja kertoo ajamisesta, perheestä, luottamuksesta, vapaa-ajasta ja nuoren miehen tähänastisen elämän dramaattisista hetkistä. Tuntematon Kimi Räikkönen on hurja, humoristinen ja liikuttava kirja, joka avaa huiman maailman myös niille, jotka eivät ole kiinnostuneet moottoriurheilusta.

Tuntematon Kimi Räikkönen on Vuoden urheilukirja 2018.

Otteita arvioista:

“Kyseessä on kiistämättä vuoden merkittävin henkilö- ja urheilutietokirja.” – Noora Takamäki, Aamulehti

“Kilpailee takuuvarmasti saman tien vähintään vuoden suomalaisen urheilukirjan arvonimestä” – Heikki Kulta, Turun Sanomat

“Tuntematon Kimi Räikkönen ei ole vain erinomainen elämäkerta. Se on erinomainen lukuelämys.” – Jukka Väänänen, Apu

“Tuntematon Kimi Räikkönen on teos, joka Hotakaisen tarinankertojan taitojen vuoksi uppoaa muillekin kuin urheilusta kiinnostuneille, sillä se tarjoaa koko tunteiden kirjon onnesta suruun ja häpeästä epätoivoon.” – Noora Takamäki, Aamulehti

“Laatukamaa.” – Pertti Kangasluoma, Pohjalainen

“Kirjan lopussa perhe-elämän kuvaukset ovat herkin osa tätä upeaa teosta.” – Pekka Hurme, Kallio-lehti

23€

TILAPÄISESTI LOPPU